Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mark Zuckerberg megnősült

2012.05.20

Zuckerberg barátnőjének Facebook-adatlapja szerint a részvények kibocsátása után egy nappal kimondták a boldogító igent.    Pénteken, május 18-én startoltak a Facebook-részvények. Ez a dátum az egyik csúcsnak tekinthető Mark Zuckerberg életében, tehát talán nem lehet véletlen, hogy házasságának dátumát a részvények kibocsátási utáni napra tűzték ki. 

  

 

 

 

 

 

 

mark-zu-eskuvo.jpg

  

 A meglepetés-esküvőt saját otthonuk kertjébe szervezték, és alig száz vendéget hívtak meg. A gyűrűt Zuckerberg tervezte, és egy "egyszerű rubin" van benne.


 Nem sokan sejtették, hogy mire készül, pedig már kilenc esztendeje együtt van szerelmével.

A ceremónia Palo Altóban volt, Kaliforniában. Priscilla Chan klasszikus esküvői ruhát viselt. 100 vendég volt a lagzin és egészen biztos, hogy volt miből kifizetniük a számlát...  

Állítólag az esküvőt is a diploma időpontjához igazították, nem pedig a Facebook tőzsdére lépéséhez. A vendégeknek pedig azt mondták, hogy jöjjenek el Priscilla doktoriját megünnepelni, így sikerült az utolsó pillanatig titokban tartani az eseményt.

Zuckerberg amúgy is az egyszerűséget kedveli. A házukban nincs semmi hivalkodó. Itt élnek párjával és magyar pulikutyájukkal, Beast-tel, aki egész biztosan a világ leghíresebb pulija. 500 ezer rajongója van.

 

 

   Zuckerberg már meg is változtatta a státuszát a facebookon: married lett. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

 

 

 

 mark-zu.jpg