Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Furcsa divat: meztelen lánybúcsú fotók

2013.06.21

 Nagyon fog tetszeni a legújabb divat a leendő vőlegényeknek: a leánybúcsún a barátnők majdnem, vagy teljesen meztelenül fényképezkednek a menyasszonnyal együtt. 

Az első hullám még csak arról szólt, hogy a menyasszonyt fotózták le, de aztán kedvet kaptak hozzá többen is, és egész társaságok dobták le a ruhát egy jól sikerült fotó kedvéért.

A buli kedvéért a jó barátnők mindenre képesek, ezt azóta számos fotó bizonyítja, a házasságra készülő férfiak legnagyobb örömére.

A divatőrület Amerikából indult, ott készültek az első hasonló bulifotók. Mára egészen komplex szolgáltatást nyújtanak a fotósok, Catherine Leonard például 400-500 dollárt (mintegy 100-110.000 forintot) kér el azért a teljes szolgáltatásért, amelyben benne vana smink és a fodrász is. 

A barátnők választhatnak, hogy hol történjen a fotózás, az ajánlatban szerepel a stúdió is, de kereshetnek egy külső helyszínt is. 

Persze kérdés az, hogy mennyire jó poén egy ilyen kép 30 évvel később, de az biztos, hogy a leánybúcsú során erre gondolnak legkevésbé a résztvevők, akik valószínűleg csak egy jó bulit, és egy kis extrém ajándékot látnak az egészben.

A képzeletnek és az alkalmaknak semmi sem szab határt, hiszen nemcsak egy leánybúcsú vagy egy esküvő adhat alkalmat hasonló fotózkodásra, hanem egy eljegyzés, nagyobb évfordulók vagy bármi más, még akár várandós barátnők is összeállhatnak egy kép erejéig Éva-kosztümben.

 

Forrás: