Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angelina Jolie és Brad Pitt esküvője

2014.09.02

 

Titokban tudták tartani az eseményt, több mint egy héttel később derülnek ki a legfontosabb részletek Angelina Jolie és Brad Pitt augusztus 23-i esküvőjéről, például, hogy a Jolie ruháját összefirkálták a gyerekek.

Az esküvő helyszíne a franciaországi Chateau Miraval volt, egy kis kápolnában mondták ki az igent, családtagok és barátok előtt. A franciaországi ceremónia előtt Kaliforniában szerezték meg a házasságkötéshez szükséges papírokat. A 39 éves Angelina Jolie és az 50 éves Brad Pitt mind a hat gyermeke ott volt az esküvőn még augusztus 23-án. Az első hírek augusztus 27-én érkeztek az eseményről.

 

A menyasszonyról pedig a People és a Hello magazinok kaptak hivatalos fotókat, a Versace szatén ruha érdekessége, hogy a hátuljára és a fátyolra a gyerekei rajzait applikálták. Jolie már hónapokkal ezelőtt elárulta, hogy a legnagyobb szerepet a gyerekei fogják játszani az esküvőn, egy májusi interjúban azt mondta: "Megbeszéljük a gyerekekkel, hogy ők miként képzelik el..., bizonyos szempontból ők lesznek az esküvőszervezőink. Tehát vagy Disney lesz, vagy paintballozunk".

 

 

aj-esk1.jpg

foto: People magazin

A menyasszonyt két fia, Maddox és Pax vezette az oltárhoz, két lányuk, Zahara és Vivienne szirmokat szórt előttük. Shiloh-ra és Knoxra bízták a gyűrűhordozói feladatokat – derült ki a pár szóvivőjének tájékoztatásából, a ceremónián mindössze 20 fő vett részt.

 

 

aj-esk2.jpg

foto: Hello magazin

 

Az eljegyzést 2012 áprilisában tartották, és sok okuk lehetett arra, hogy az esküvőig eltelt két év: mindketten rengeteget dolgoztak, Angelina emellett tavaly bejelentette, hogy eltávolították mindkét mellét, mert egy hibás gén miatt nagy volt az esély nála a mellrák kialakulásának.