Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rippel Ferenc és Vivien

2010.05.30

Vivien és Ferenc

 

 

Kép

 

Óriási érdeklődés kísérte Rippel Ferenc és menyasszonya, Vivien esküvőjét, melyet a szerelem hónapjában, 2010 májusban tartottak a Bazilikában.

 

Kép

 

 

 

 A gyönyörű helyszín és a szép pár ragyogó arca ámulatba ejtette nemcsak a meghívottakat, de még az arra járó turistákat is.  

 

Kép

 

 

A Fókusz riportját itt nézheti meg!

Mesebeli királylányok sem álmodhattak volna szebb esküvőt, mint amilyennel Rippel Ferenc kápráztatta el szerelmét! A lipicai lovak által húzott hintó – mellyel a pár a szertartásra érkezett – csak az egyik volt a romantikus kellékek közül! Reggel megérkeznek az esküvő virágai a vőlegényhez. Feri nem bízott semmit sem a véletlenre, gondosan választotta ki még a színeket is. Az ifjú pár esküvője dátumát napra pontosan egy évvel az eljegyzés utánra tűzte ki. Romantikus, „mindentbele”- típusú lagzit terveztek, annak minden külsőségével.
  

Kép

 

Amikor megérkezett a menyasszonyt szállító autó. A hatalmas abroncsos ruha kissé megnehezítette a kiszállást, de csak sikerült a művelet. A gyönyörű csipkés ruha, a több méteres fátyol és a tiara elérte hatását, még a turisták is azt mondták, úgy néz ki, akár egy hercegnő.

 

Kép


A bevonulás nem zajlott zökkenőmentesen, a menyasszony ugyanis félúton megállt a lépcsőn. De még mielőtt megijednénk, nem arról volt szó, hogy meggondolta volna magát, csak a harisnyatartója csúszott le. Helyreigazítás után már úgy ment minden, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Gyűrűk ujjra húzása, fogadalomtétel, jókívánságok, és máris a csókhoz értünk. 

KépA Bazilikából kifelé a násznép konfettit és rizst szórt az ifjú párra, annyit, hogy Ferinek még a fülében is rizs volt. A polgári esküvőre egy motoros kis hintón mentek volna, ám a sors közbeszólt, így végül azzal a kocsival távoztak, amivel a menyasszony érkezett.

A polgári esküvőt és a lagzit a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban tartották szűk körben. Rippel Ferenc elmondta: "Igazi parasztlagzit rendeztünk, mulatós zenével és csupa magyaros finomsággal".

 

Kép

 A menyegző költségeinek nagy részét barátok és ismerősök fedezték. A ruhát, a sminkést sőt a talpalávalót is barátaik biztosították a párnak.