Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Victoria és David Beckham

2010.06.13

Victoria és David Beckham

A házaspár 1999 Július. 4-én házasodott össze Írországban egy 560 hektáros kastélyban Pazar körülmények között. 

Victoria Beckham ruhája pezsgő színű volt hajában pedig egy 18 karátos aranykorona gyémántokkal kirakva volt betűzve. David pedig egy elefántcsont színű öltönyt viselt, mint mindig most is jól nézett ki. 

Az esküvőn több mint 230 vendég volt jelen, akiket a 400 alkalmazott szolgált ki, a legfinomabb ételekkel és italokkal.


 

Victoria Beckham esküvői csokra igazán egyedi és stílusos volt még Amerikában is. 

A cascade stílusú csokor a földig ért ám virágok helyett borostyán, eukaliptusz levél, asparagust és néhány gyönyörű piros almát tartalmazott, talán Ádámit és Évát szimbolizálták? 

        

 

 

Nem sajnálták rá a pénzt. Becks öltönye ötezer, Posh ruhája hatvanezer fontba került. 

 

 

 

Százhúszezerért vett David egy nyakéket Victoriának, de ez még mindig semmi. A dekoráció, a virágok, a gyertyák, a trónszékek együtt még többe kerültek.

 

Kép

 

 

 

Így csak a ruhájukra és a berendezésekre „elszórtak” 320000 fontot (Kb. 120 millió forint…). S még ehhez jött hozzá a kastély és a helikopterek bérlése, a biztonsági emberek pénze, nem is szólva a pazar vacsoráról.

 

A kettős egyébként azért nem fizetett rá az ügyletre. Az esküvő fotózásának jogát egymillió fontért (!) eladták az OK! nevű magazinnak. A szertartásra és a vacsorára a Spice Girlökön, a Manchester United játékosain, illetve a rokonokon kívül alig hívtak meg valakit.

 

Kép

 

 

 

A magazin egyébként az alábbi szavakkal kezdte beszámolóját a jeles eseményről: ”Ez volt az az esküvő, amelyet az egész világ várt. A napra, amelyen a kilncvenes évek legstílusosabb popsztárja, s az angol labdarúgás legfényesebb csillaga férj és feleség lett. Soha sem kísérte még egy híres pár esküvőjét ilyen érdeklődés.

 

 

 

Az a nap lezárt egy fejezetet kettejük életében, s persze nyitott egy újat, egy sokkal hosszabbat. Az első több mint két évvel korábban, egy videófilm nézése közben kezdődött, amikor a Spice Girlöket látva David azt mondta Gary Nevillenek – majdani esküvői tanújának -, hogy >>Ez a nő az enyém lesz!<<. Aztán egy manchesteri találkozással folytatódott, amelyen David olyan ideges volt, mint korábban még sohasem, s annyira félt, hogy rosszat tesz, hogy csak a negyedik randevújukon merte aztán megcsókolni Victoriát. De akkor már mind a ketten tudták, életüket meghatározó kapcsolat előtt állnak.”

 

 

Kép

Spice Girls +1

 

 

 

Ehhez illő fontosságot tulajdonítottak egybekelésüknek is, amelyre 14 hónapot készültek. Tudták, az egész világ figyeli majd – ezért is szerették volna, hogy ne csak a bulvárlapok minősítése alapján legyen ez az „évtized esküvője”. Nagyon hosszas és gondos keresés után bukkantak rá a megfelelő helyszínre Írországban, s egyébként pedig felkérték a londoni Bentley’s Enterainmentset az esküvő megszervezésére. (Peregrine Armstron Jones cége egyébként nagyon is közkedvelt a hírességek körében, a Bentley szervezte például Elton John, valamint Anna hercegnő egy-egy jeles családi ünnepségét is.)

 

Becks és Victoria ugyan megbíztak Peregrine Armstrong Jonesban, de azért nem adták ki a kezükből a kezdeményezést. Posh például, bármerre is turnézott, volt, hogy naponta ötször felhívta Peregrine-t újabb és újabb ötleteivel. Szülei, Jackey és Tony Adams (igen, Becks apósa ugyanazt a nevet viseli, mint a válogatott korábbi csapatkapitánya) például három és fél hónapon keresztül járták a brit sziget, valamint a kontinens, elsősorban Franciaország kastélyait, hogy megfelelő helyet találjanak az esküvőnek.

 

 

 

 

 

Végül a Dublinhoz közeli 14 szobás, 1794-ben épült, de a modernkor „követelményeinek” megfelelően saját golfpályával felszerelt Luttrellstown mellett döntöttek.

 

A patinás épület tervezője és építője Carhampton grófja, bizonyos Henry Luttrel volt. 1984-ig hosszú éveken keresztül Aileen Plunkett, a híres Guiness sörgyáros família fejének, Arthur Guinessnek a lánya lakott benne.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.