Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Hogyan kérték meg a kezed? 

 

 

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bp.

(Zsuzsa, 2011.06.09 12:49)

Engem a buszon szólított meg először a párom 30 éve.
Nehezen elegyedtem szóba vele, de annyira kitartó és kedves volt, hogy végül beszélgetni kezdtünk. 8 év után házasodtunk össze és van egy fiunk is. Nagyon örülök, hogy bátor volt a férjem és le mert szólítani a buszon.

április3

(Mirc, 2010.08.24 14:01)

Egy pénteki reggelen dolgozni indultam volna és bejelentette, hogy beszélt a főnökömmel és aznap szabin vagyok. Az lesz az én ajándéknapom, mert április 7-én van a szülinapom.El se hittem, hogy ilyen formán lenyúlt a munkahelyemről:) Elvitt piknikezni Fertőd akárhova valami kilátóhoz, aztán átmentünk Bécsbe a Praterhez. Aztán hazafelé, máig nem felejtem annak az osztrák falunak a nevét: Hochegg-nél felmentünk valami hegyre, megfelelő helyet keresni, hogy látható legyen a naplemente...akkor még nem esett le mi a francot akar és miért oly fontos a naplemente:)
Kérdezte, hogy tudom-e mit jelentek neki és hogy tudom-e mije szeretné, hogy legyek. Naná, hogy tudtam, de nyilván ezt nem mondtam:) Aztán mondta, hogy ő már készült, és elővette a gyűrűinket. Épp kutyát terveztünk szerezni és mondta, hogy azt szeretné, ha én a kutya anyja lennék, neki meg egy kicsit több. Hogy lennék-e a felesége.4 hónapja ismertük egymást akkor.Azt hiszem életem legboldogabb napja volt.

Budapest

(Eszter , 2010.08.23 22:15)

Én az egyetemi évek alatt ismertem meg a barátomat. Elöször csak egy baráti körünk volt majd egy bulin rácsodálkoztunk egymásra. Sokmindent egyformán képzelünk az életről és a világ dolgairól. Nagyokat tudunk vitatkozni és tiszteletben tartjuk a másik véleményét. 3 éve vagyunk egy pár és a nyáron a tengerparton megkérte a kezem. :-)) Jövő nyárra tervezzük az esküvőnket.

Tetszik a honlap, sokmindenre nem is gondoltam amikor átolvastam az esküvő elötti teendőket.
Találtam egy ruhát a képek között amit a Nővérem meg fog varrni Nekem.

Köszi!