Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy nagyon kreatív lánykérés

  

 

Hozzám jössz-e feleségül? A kérdést sokféleképpen fel lehet tenni, de ilyen eredeti megoldást csak ritkán látunk. Uraim, gatyákat felkötni!

 

 

Szimplán csak letérdelni életünk választottja elé, és felnyitni előtte a gyűrűt tartalmazó dobozkát ma már több, mint snassz. Vagy kevesebb. A léc a YouTube-korban egyre magasabbra kerül, rendre születnek az izgalmasabbnál izgalmasabb lánykérési ötletek szerte a világon.

 

 

 

Isaac Lamb egy eddig még senki által ki nem próbált módját választotta a nagy pillanatnak. Szülei házába hívta barátnőjét ebédre, akit bátyja váratlanul beültetett egy terepjáró hátsó felébe, és a fejére adott egy fülhallgatót. Ami ezután következett, az a világ egyik legnagyszerűbb - és a könnyzacskókat is próbára tevő lánykérése. Bizony, a rokonok és barátok táncolva-forogva playbackelték el a talpig meglepett lánynak a házasságtémájú dalt, sőt, akik nem tudtak jelen lenni az eseményen, azok laptopon át szálltak be a profin összerakott mutatványba. Nehéz lesz ezt bárkinek is überelnie, de egyébként nem muszáj, tisztelt uraim - egy jó lánykérés legfontosabb kelléke úgysem más, mint a szerelem.

 

 

 Forrás: